Graphic Designer – Oferta Pune
 • Kd Events & Communications
 • Pozita: Graphic Designer

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  ''Kd Events & Communications'' hap vend të lirë pune për:

  • Graphic Designer / 3d

  Detyrat

  • Puna per një dizajner grafik mund të përfshijë menaxhimin e më shumë se një projekti në një kohë te shkurte dhe në caktimin e puneve përkatëse dhe të kohës sipas vlerës së punës .

  Dizajni Grafik është i nevojshëm për një larmi të madhe të produkteve dhe aktiviteteve , duke përfshirë :

  1. Billboards & ads
  2. Materiale për print si Libra, Revista, Katalogje, Broshura etj
  3. Identitet korporativ
  4. Paketimi i produkteve
  5. Multimedia design
  6. Web Dizajn


  Kualifikimet

  • Interpretimin e nevojave te biznesit të klientit dhe përpunimin e një koncepti që i përshtaten qëllimit të tyre ;
  • Aftësi të forta kompjuterike
  • Aftësia për të balancuar punën për disa projekte në një kohë
  • Aftësi të mira teamworking
  • Zhvillimin e dizajnit duke mbledhur informacione dhe të dhëna me anë të hulumtimit ;
  • Duke menduar në mënyrë krijuese për të prodhuar ide dhe koncepte të reja ;
  • Demonstrimi i aftësitë ilustruese me skica te përafërta ;
  • Njohuri te madhe te progameve si, Illustrator, Photoshop , Corel Draw , Indesign, Adobe Premiere gjithashtu preferohet te kete njohuri edhe 3D Animation p.sh Cinema4D


  Tjera


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: Dizajn oferta pune portal pune
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  6 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • >
 • 588
  Orar i plotë
  Fushe Kosove
  4 jave
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  6 dite
 • 350
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 976
  Suhareka
  Orar i plotë
  4 dite