Hostess – Oferta Pune
 • Europe Agency
  • Të dhënat e kompanisë
  • Europe Agency
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
 • Pozita: Hostess

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • Mundësi punësimi në një prej Hoteleve me pesë yje më të mëdha në Dubai dhe Abu Dhabi.
  • Vendodhja: Abu Dhabi, Dubai

  Kualifikimet

  • Niveli shumë i mirë i gjuhës Angleze.
  • Experiencë pune në bazë të pozicionit që aplikon
  • Të jenë të komunikueshëm dhe gatshëm për të punuar në grup


  Tjera

  Benefite:

  • Pagesë mujore + Bakshish
  • Kontratë 2 vjeçare pune
  • Akomodim dhe ushqim i mbuluar përgjatë gjithe kontratës së punës
  • Siguracione shendetesore te mbuluara
  • Benefite në bazë të performancës
  • Transporti vajtje – ardhje, akomodim-punë
  • Leje pune
  • Vizë pune
  • Bileta e avionit vajtje dhe kthim në përfudim të kontratës

  Si të aplikoni:

  • Për të aplikuar dërgoni një CV tuajën në Anglisht me foto me subjekt “Hostess” në adresën:  [email protected]


  Lokacion(et) e punes

  Kosovë

  Etiketat: kosovajob
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 5529
  Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 5529
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 10570
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • >
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  5 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave