Hulumtues Tregu dhe Asistent Administrative – Oferta Pune
 • Afam Group
  • Të dhënat e kompanisë
  • Afam Group
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Adresa kryesore
   Blv. Bill Klinton, Blloku 9, LL-C No.6
  • Webi
  • Numri i kontaktit
   +381 (0)38 74 85 74
 • Pozita: Hulumtues Tregu dhe Asistent Administrative

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • AFAM Group Shpk në vazhdën e bashkpunimit në ofrimin e shërbimeve të rekrutimit për stafin profesional të kompanive me të cilat bashkpunon, ka kënaqësinë të shpall të hapur pozitën e Hulumtuesit të tregur dhe asistent administrative për një nga kompanitë lidere në industrin e energjisë.
  • Pozita: Hulumtues tregu dhe asistent administrative

  Detyrat

  • Të bëjë hulumtimin e tregut sa i përket produkteve të energjisë elektrike;
  • Shqyrton çmimet, metodat e marketingut dhe shitjes;
  • Analizon të dhënat mbi shitjet e fundit për të parashikuar shitjet e ardhshme;
  • Regjistron të dhënat në sistem, mirëmban stoqet dhe asiston në përgatitjen e raporteve
  • Bënë rekomandime për klientët potencial;
  • Hulumton tregun për nevoja dhe kërkesa të produkteve me shumicë;
  • Organizon transportin e porosisë deri në destinacion;
  • Promovon shitjen me shumicë;
  • Realizimi i detyrave tjera që kanë të bëjnë me pozitën në fjalë


  Kualifikimet

  • Të ketë të përfunduar shkollimin e lartë (fakultetin) të fushës respektive ose te jetë në përfundim e sipër (Fakultetin e Inxhinieris Elektrikë);
  • Aftësi të larta komunikimi dhe njohje të mirë në të shkruar dhe folur të gjuhës angleze (obligative);
  • Aftësi të theksuara analitike dhe të punës me kompjuter (Office);
  • Përvoja e punës në fushën përktëse do jetë përparësi


  Tjera

  • Kandidatët që kanë përvojë pune në kompani të ngjashme kanë përparësi.
  • Ju lutem na I dërgoni CV-të tuaja në e-mail adresën : [email protected] jo më shumë se një herë dhe gjithashtu tek rubrika “subject” të ceket emri mbiemri dhe pozita e kandidatit në të cilën konkuroni.
  • Konkursi do të jetë I hapur deri më datë 23/10/2016.
  • CV-të e pranuara pas kësaj date nuk do të mirren në konsiderat.
  • Vetëm përsonat të cilët do të përzgjedhen për intervistë do të kontaktohen.
  • Web: www.afamgroup-ks.com


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: portal pune
 • Orar i plotë
  Kosovë
  3 jave
 • 2252
  Peje
  Orar i plotë
  2 jave
 • 2252
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 2252
  Peje
  Orar i plotë
  2 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 976
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 dite
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite