Infermiere me licencë – Oferta Pune
 • Fi Qendra Estetike
 • Pozita: Infermiere me licencë

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • Fi Qendra Estetike  hap konkurs për pozitën, Infermire me Licens të Punës

  Tjera

  • Aplikimi duhet të bëhet në adresën elektronike [email protected] ku bashkangjiten CV i Kandidates  edhe nje foto, si dhe dokumentet tjera përcjellëse:referencat nga punëdhënësit e mëparshëm , diploma e fakultetit te mjekësis dega infermieri , licensa e punës etj .Preferohet njohja e Gjuhes Angleze .
  • Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhura.
  • Numrat kontaktues te Qendres tone jane 038-225-500 , 044-102-140.
  • Mosha nga 20 vjec deri ne moshen 30 vjec.
  • ADRESA: Gjendemi përballe hymjes kryesore te Swiss Diamond Hotel.


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: njoftim pune
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • >
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite
 • 1431
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë

  Ka skaduar

 • >
 • 14089
  Suhareka
  Orar i plotë
  6 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 388
  Punë sezonale
  Prishtina
  4 jave
 • 388
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 388
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave