Instalues i sistemeve klimatizuese, ngrohjes qendrore dhe sistemeve ventiluese – Oferta Pune
 • ACN | Shtëpia e efiçiencës
 • Pozita: Instalues i sistemeve klimatizuese, ngrohjes qendrore dhe sistemeve ventiluese

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • ACN - Shtëpia e Efiçiencës
  • Kompania ACN NTP, me seli ne Fushë Kosovë, e specialiazuar në shitje dhe instalim të paisjeve për klimatizim – ventilim dhe ndriçim, përfaqesues ekskluziv për brendet MIDEA dhe V-TAC, kërkon:
  • Instalues i sistemeve klimatizuese, ngrohjes qendrore dhe sistemeve ventiluese

  Kualifikimet

  - Të ketë përvojë në montimin e paisjeve për ngrohje-ftohje-ventilim e klimatizim
  - Të jetë I aftë për organizimin e punës në teren,
  - Të asistoj në montimin të produkteve kur është nevoja.

   

  - Të jetë pozitiv dhe I motivuar për punë,
  - Të jetë I aftë për punë të pavarur dhe ekipore,
  - Të ketë experience pune në teren,
  - Aftësi për te punuar nën presion dhe me orar fleksibil
  - Njohja e gjuhës angleze është përparësi
  - Mosha : 20 deri 35 vjet
  - Të posedoj patent shofer (B)


  Tjera

  • Të interesuarit për punë CV-të me foto mund ti dergojnë në emailin [email protected],
  • Në intervistë do të ftohen vetëm kandidatët e zgjedhur nga Komisjoni për pranim.


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: kosova job
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  6 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • >
 • 588
  Orar i plotë
  Fushe Kosove
  4 jave
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  6 dite
 • 350
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 976
  Suhareka
  Orar i plotë
  4 dite