Intervistues Telefonik – Oferta Pune
 • Anova Sh.p.k
 • Pozita: Intervistues Telefonik

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • Kërkojmë Intervistues telefonik që flasin gjuhën Gjermane dhe Suedeze që kanë aftësi të mira komunikimi dhe kuptojnë  metodologjitë e hulumtimit telefonik.

  Tjera

  • Nëse flisni gjuhën Gjermane dhe Suedeze dhe që besoni që jeni profil adekuat ju inkurajojmë të na kontaktoni në:
  • Email: [email protected]   ose  049/ 555-848


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: kosova job
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 976
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 dite
 • 976
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  7 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • >
 • Orar i plotë
  Lipljan
  2 jave
 • 1948
  Orar i plotë
  Ferizaj
  2 jave
 • Orar i plotë
  Gjakove
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 3249
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite