Inxhinier i Makinerisë – Oferta Pune
 • Deluxe Solutions L.L.C
 • Pozita: Inxhinier i Makinerisë

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Vend i lirë pune për:
  • Inxhinier i Makinerisë, drejtimi HVAC

  Kualifikimet

  • Të jetë Inxhinier i Diplomuar i Makinerisë
  • Njohja e gjuhës Angleze në të folur dhe të shkruar, e doemosdoshme
  • Njohja e gjuhës Maqedone ose Serbo kroate është përparësi
  • Njohja e AutoCAD-it, Archicad etj.
  • Të ketë përvojë pune minimum 2 vite, e dëshirueshme.
  • Mosha e dëshiruar 25-33 vjeç
  • Aftësi analitike dhe logjike për zgjedhjen e problemeve
  • Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi
  • Aftësi të shkëlqyeshme të punës në grup,
  • Të posedojë patent shofer.


  Tjera

  • Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë në mënyrë elektronike CV- në me një FOTO.
  • Diplomën Universitare, Certifikatat e trajnimeve, kurseve, referencat e punës në [email protected] ose në [email protected]
  • Aplikimi duhet të bëhet në mënyrë elektronike, konkursi mbetet i hapur deri më datën 28.01.2017


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: oferta pune
Share This

Share This

Share this post with your friends!

Share this

Share this post with your friends!