Inxhinier i Makinerisë – Oferta Pune
 • The HeadHunter Ltd
  • Të dhënat e kompanisë
  • The HeadHunter Ltd
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Adresa kryesore
   Rr. "Garibaldi" Hyrja 1, 1/9 10000 Prishtine, Kosove
  • Numri i kontaktit
   038 749001
 • Pozita: Inxhinier i Makinerisë

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • Inxhinier i Makinerisë

  Detyrat

  • Mbikëqyrë procesin e prodhimit dhe harton një plan prodhimi;
  • Sigurohet që prodhimi të jetë me kosto efektive, cilësi të lartë dhe në afat;
  • Monitoron standardet e produktit dhe të zbatojë programet e kontrollit të cilësisë;


  Kualifikimet

  • Diplomë universitare (Fakulteti i Ndërtimtarisë – Inxhinier i Makinerisë)
  Njohja e programeve adekuate kompjuterike.
  • Të ketë njohuri për punën me makinëritë e sofistikuara siq janë CNC.
  • Aftësi të mira komunikuese dhe organizuese.
  • Aftësi të mira udhëheqëse.
  • Të ketë së paku 2 vite përvojë pune si Inxhinier i Makinerisë.


  Tjera

  • PAGESA:   Konkuruese.
  • SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës.
  • Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.
  • Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: [email protected] , për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Z.Dren XHEMA në numrin e telefonit + 383 44 22 44 66 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 17 Dhjetor 2018. Të gjithë kandidatët që aplikojnë për këtë pozitë, të shkruajnë pozitën për të cilën aplikojnë në “Subject Line”.


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: portal pune
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • >
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite
 • 1431
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë

  Ka skaduar

 • >
 • 14089
  Suhareka
  Orar i plotë
  6 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 388
  Punë sezonale
  Prishtina
  4 jave
 • 388
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 388
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave