Inxhinier i Mekanikës – Oferta Pune
 • Hydroline
 • Pozita: Inxhinier i Mekanikës

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Hydroline kërkon:
  • Inxhinier i Mekanikës

  Kualifikimet

  • Diplomë universitarë në fushat përkatëse
  • Preferohet te ketë përvojë pune
  • Preferohet njohja e gjuhës angleze


  Tjera

  • Kandidatet duhet te paraqesin dëshmi qe i kane përfunduar diplomimin me sukses.
  • Aplikimi behet online duke dërguar te bashkangjitur CV-në dhe Diplomën ne formantin “.pdf”
  • Kandidatet e interesuar mund të aplikojnë në e-mail adresën elektronike:  [email protected]
  • Vetëm kandidatet e përzgjedhur ne listën e ngushtë do te kontaktohen dhe do te caktohet intervista


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: kosovajob
 • 2500
  Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 2500
  Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 2500
  Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  1 dite
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 14089
  Suhareka
  Orar i plotë
  2 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 8616
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 dite