IOS Developer – Oferta Pune
 • Publishing Office Sh.p.k
 • Pozita: IOS Developer

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Vend i lirë pune për:
  • iOS Developer

  Detyrat

  • Zhvillim te aplikacioneve tona per platformen iOS.


  Kualifikimet

  • Preferohet ti ketë të përfunduara studimet në Shkenca kompjuterike;
  • Njohuri të mira rreth gjuhëve programuese per krijimin e iOS;
  • Njohuri të mira të gjuhës Angleze;
  • Njohuri të mira në konceptet dhe ndërlidhjen të gjuhëve programuese;
  • Kreativitet, bashkëpunim dhe motivim në punë;
  • Të kete zhvilluar ose te kete marre pjese ne zhvillimin e se paku nje aplikacioni; 
  • Të kete se paku 1 vjet pervoje pune ne iOS development


  Tjera

  • Ne ju ofrojmë: vend të sigurt dhe atraktiv të punës, pagë solide, angazhim në projekte interesante, mundësi të mira për ngritje profesionale etj.
  • Nëse i posedoni kualifikimet e cekura më lart dhe keni dëshirë ta sfidoni veten me gjëra të reja, ju lutem na dërgoni CV tuaj në email adresën: [email protected]
  • Titulli i email-it tuaj duhet të përmbajë tekstin "iOS Developer".


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: portal pune
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 dite
 • 1330
  Orar i plotë
  Kosovë
  3 jave
 • 627
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • >
 • 627
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 627
  Vushtrri
  Orar i plotë
  2 jave
 • 1183
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 577
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 dite
 • >
 • Prizren
  Orar i plotë
  6 dite
 • 16064
  Orar i plotë
  Fushe Kosove
  1 dite
 • 738
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 dite
 • 2939
  Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 738
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave