Kamarier – Oferta Pune
 • Metropol
  • Të dhënat e kompanisë
  • Metropol
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Adresa kryesore
   Str: Nena Tereze No:1, Box:10000 Prishtina, Kosova
  • Numri i kontaktit
   +381 (0) 38 24 00 24
 • Pozita: Kamarier

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  ''Metropol'' hap vend të lirë pune për:
  • Kamarier

  Tjera

  • Kandidatet te cilet aplikojn duhet te kenë se paku 2 vite përvojë pune,mosha 18-25
  • Për çdo informatë mund të kontaktoni në tel. ose e-mail,te gjithe duhet të kenë një CV dhe fotografi,kontakti prej orës 7:00-17:00.
  • Tel: 049-146-806
  • Email: [email protected]


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: dua pune hoteleri kamarier
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  6 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • >
 • 588
  Orar i plotë
  Fushe Kosove
  4 jave
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  6 dite
 • 350
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 976
  Suhareka
  Orar i plotë
  4 dite