Kamarier – Oferta Pune
 • Metropol
  • Të dhënat e kompanisë
  • Metropol
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Adresa kryesore
   Str: Nena Tereze No:1, Box:10000 Prishtina, Kosova
  • Numri i kontaktit
   +381 (0) 38 24 00 24
 • Pozita: Kamarier

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Restaurant ''Metropol'' hap vend të lirë pune për:
  • Kamarier

  Tjera

  • Kandidatet te cilet aplikojn duhet te kene se paku 2vite pervoje pune,mosha 18-25 Per qdo informate mund te kontaktoni ne Nr ose e-mail,te gjithe duhet te kene nje CV dhe fotografi,kontakti prej oreso 7:00-17:00.
  • Tel: 049-146-806
  • Email: [email protected]


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: hoteleri kamarier oferta pune portal pune vend
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 dite
 • 1330
  Orar i plotë
  Kosovë
  3 jave
 • 627
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • >
 • 627
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 627
  Vushtrri
  Orar i plotë
  2 jave
 • 1183
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 577
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 dite
 • >
 • Prizren
  Orar i plotë
  6 dite
 • 16064
  Orar i plotë
  Fushe Kosove
  1 dite
 • 738
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 dite
 • 2939
  Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 738
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave