Kamarier – Oferta Pune
 • Supa
  • Të dhënat e kompanisë
  • Supa
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Numri i kontaktit
   044 113 787
 • Pozita: Kamarier

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Kompania ''Supa'' hap vend të lirë pune për:
  • Kamarier

  Kualifikimet

  • Të kenë të kryer shkollën e mesme;
  • Të kenë përvojë prej minimum 2vite pune si Kamarier;
  • Të ketë aftësi të mira për përgatitjen e kafes;
  • Të zotërojnë shkathtësi të shkelqyeshme komunikimi;
  • Të jenë të gatshëm për punë me orar të zgjatur;
  • Të jenë të gatshëm për punë edhe në rrethana stresuese.


  Tjera

  Ofrojmë:

  1. Pagë kompetitive,
  2. Mundësi të avancimit individual,
  3. Ambient stabil punë dhe rreth social.
  • Të interesuarit mund të kontaktojnë në: 044 113 787.


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: kamarier oferta pune portal pune turizem vend
 • Skenderaj
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 3512
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 dite
 • 3207
  Prishtina
  Orar i plotë
  7 dite
 • 738
  Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • >
 • 738
  Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • Tirana
  Orar i plotë
  2 jave
 • 1792
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • >
 • 2500
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave