Kamarier – Oferta Pune
 • Ponte Vecchio
  • Të dhënat e kompanisë
  • Ponte Vecchio
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Adresa kryesore
   Rr. ''Fehmi Agani'' ( Te kafet e vogla )
  • Numri i kontaktit
   044 787 131
 • Pozita: Kamarier

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  ''Ponte Vecchio'' hap vend të lirë pune për:
  • Kamarier
   

  Kualifikimet

  •Të gjithë të interesuarit duhet te kene pervoje pune ne poziten e lartëcekur.
  • Të jetë i/e shkathët dhe të ketë komunikim të shkëlqyeshëm.
  • Të jenë rreth moshes 20-30 vjet.
  • Të kene paraqitje të mire dhe serioze.
  • Flexibil dhe i sakt ne orar të punes.
  • Të flet gjuhën shqipe rrjedhshëm dhe të ketë njohuri të gjuhëve të huaja (prioritet njohja e gjuhës Angleze) .


  Tjera

  • Gjindemi në Rr. ''Fehmi Agani'' ( te kafet e vogla )
  • Për cdo informacion shtesë mund të kontaktoni në:
  • Tel: 044 787 131


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: kamarier lyp pune
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 5529
  Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 5529
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 10570
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • >
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  5 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave