Kamarier – Oferta Pune
 • Times 2 Caffe Bar
  • Të dhënat e kompanisë
  • Times 2 Caffe Bar
  • Qyteti
   decan
  • Shteti
   kosova
  • Numri i kontaktit
   044 200 784
 • Pozita: Kamarier

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  ''Times 2'' Caffe Bar, hap vend të lirë pune për:
  • Kamarier

  Kualifikimet

  • Kandidatet te cilet aplikojn duhet te kene pervoje pune, mosha 18-35.


  Tjera

  • Për qdo informate mund të kontaktoni në Nr ose e-mail,te gjithe duhet te kene nje CV dhe fotografi,kontakti prej oreso 7:00-17:00.
  • Tel: 044 200 784
  • Email: [email protected]


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: dua pune kamarier
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 5529
  Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 5529
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 10570
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • >
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  5 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave