2 KAMARIER/E

Detyra e kamarierit eshte qe te komunikoje dhe mirepret cdo musafire me sherbim cilesore.

Musafiret presin nga kamarieri/ja qe te u servohet ushqimi dhe pijet me shpejtesi dhe miresjellje.

Dija e kamarierit rreth ushqimit, pijeve dhe sistemit te punes eshte ajo qe u jep musafireve “Sherbim te Vecante”

Bashkepunimi mes kolegeve eshte po aq I rendesishem.

Te gjithe aplikuesit me eksperience pune kane perparesi dhe vlersimi per page behet permes eksperiences se punes.

Restauranti gjendet ne Prishtine, afer parkut te Germise, ne rrugen Shpetim Robaj nr 227.

Te interesuarit te dergojne CV ne casaritarestaurant@hotmail.com apo te kontaktojne ne 044524442 

, , ,