Kompania “AgroKor” Sh.p.k – HÖHÉ Albi Mall:

Shpall Konkurs për vende të lira pune per keto pozita:

  1. Ndihmës/e Kuzhinier/e
  2. Kamarier/e
  3. Banakier/e
  4. Mirëmbajtës/e

Orari i plotë.

Kandidatet e perzgjedhur fillojnë në punë nga 01 Qershor 2020

CV, dokumentet tjera dhe foto dergohen në emailin

burimenjerzore@agrokor-ks.com (045/321/271)

Kualifikimi per vendet e punes

  • Diploma e shkolles se mesme obligative,
  • Pervoja punes se paku 1 vit preferohet ne sektorine e pastiçerive dhe Horeca

Pershkrimi I puneve ne poziten Ndihmës Kuzhinier/e

Kandidati/e duhet te ket sjellje te mirë dhe higjien në shërbim dhe te jet lustrues i mir, duhet te kryej punët në prodhimin e brumërave dhe pjekjen e tyre,përgatitja e kremrave, e frutave zbukuruse, përgatitja e akullores , përgatitja e tortave special dhe amballazhimeve profesionale te produkteve HÖHÉ.

, , , , ,