Kamarier/e – Oferta Pune
 • N.T.Minimax
 • Pozita: Kamarier/e

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  ''N.T.Minimax'' hap vend të lirë pune për:

  • Kamarier/e

  Kualifikimet

  • Të jetë i/e shkathët dhe të ketë komunikim të shkëlqyeshëm.
  • Të flet gjuhën shqipe rrjedhshëm dhe të ketë njohuri të gjuhëve të huaja (prioritet njohja e gjuhës Angleze) .
  • Të punoj në orar të plotë dhe me ndërrime.
  • Të jetë i/e gatshëm të menaxhojë punën nën presion.
  • Përvoja e punës në fushën përkatëse është e obligueshme


  Tjera

  • Të interesuarit/at e kualifikuar/a mund të dërgojnë CV së bashku me një fotografi në adresën elektronike :
   [email protected] dhe si titull të imellit e cekni pozitën që aplikoni apo të plotësoni alikacionin e punësimit në Minimax Arbëri deri më 12 Gusht 2015 .

  • Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur.

  • Web: www.minimax-ks.com


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: kamarier portal pune
 • Orar i plotë
  Kosovë
  3 jave
 • 2252
  Peje
  Orar i plotë
  2 jave
 • 2252
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 2252
  Peje
  Orar i plotë
  2 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 976
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 dite
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite