Kamarierë – Oferta Pune
 • Sen5es Restaurant
  • Të dhënat e kompanisë
  • Sen5es Restaurant
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Numri i kontaktit
   +377 44 361 364
 • Pozita: Kamarierë

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Sen5es hap konkurs pune për pozitat:
  • Kamarierë

  Kualifikimet

  • Të gjithë të interesuarit për kamarierë duhet të kenë përvojë pune mbi 2 vjecare në Restaurant, dhe të jenë profesionistë në shërbimet me ushqim.
  • Njohja e gjuhës angleze është përparësi.


  Tjera

  • Aplikuesit mund të kontaktojnë në tel: +377 44 361 364


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: kosova job
Share This

Share This

Share this post with your friends!

Share this

Share this post with your friends!