Kamarier/e – Oferta Pune
 • Pide'Ko
  • Të dhënat e kompanisë
  • Pide'Ko
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Numri i kontaktit
   044 59 11 59
 • Pozita: Kamarier/e

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Pide'Ko kërkon:
  • Kamarier/e  (Shank)

  Kualifikimet

  • Te kenë pervoje pune si Kamarier/e .


  Tjera

  • 6 dite te javes pune 1 dite pushim , orari paradites dhe mbasdites.
  • Tel: +38344591159


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: njoftim pune
 • 2500
  Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 2500
  Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 2500
  Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  1 dite
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 14089
  Suhareka
  Orar i plotë
  2 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 8616
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 dite