Kasap – Oferta Pune
 • Viva Fresh
  • Të dhënat e kompanisë
  • Viva Fresh
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Adresa kryesore
   Veternik, P.N. 10 000 Prishtinë, Kosovë
  • Webi
  • Numri i kontaktit
   +381 (0) 38 602 853
 • Pozita: Kasap

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Për përmbushjen e nevojave për staf punues në Njësinë e re punuese në Prizren (Rr. Zahir Pajaziti, Ish salloni mobileve) në ftojmë kandidatët e interesuar për të punuar (e jo të gjejnë një vend pune) që të aplikojnë për këto pozita:
  • Kasap 

  Kualifikimet

  • Përgatitja e mesëm shkollore;
  • Përvojë relevante e punës (së paku 1-3 vjet) në fusha të ngjashme;
  • Shkathtësi kompjuterike në programe aplikative;
  • Aftësi të theksuara organizative, komunikuese dhe inter-personale.


  Tjera

  Si mund të aplikohet

  • Kandidatët e interesuar për punësim duhet të tërheqin formularin e punësimit nga data 07.03.2016 në Prizren (Rr. Zahir Pajaziti, Ish salloni mobileve).
  • Aplikacioni i plotësuar dorëzohet deri me datën 13.03.2016 në objektin e RI (Rr. Zahir Pajaziti, Ish salloni mobileve) të VIVA Fresh Store dhe në dy objektet e ekzistuese ose nëpërmjet postës elektronike në këtë adresë: [email protected]
  • Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të ftohen për fazat e mëtejme të intervistimit!


  Lokacion(et) e punes

  Prizren

  Etiketat: dua pune
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  6 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • >
 • 588
  Orar i plotë
  Fushe Kosove
  4 jave
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  6 dite
 • 350
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 976
  Suhareka
  Orar i plotë
  4 dite