Këshilltar udhëtimi – Oferta Pune
 • Beli Travel
  • Të dhënat e kompanisë
  • Beli Travel
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Adresa kryesore
   Adresa:Rr.Robert Doll, nr.40
  • Webi
  • Numri i kontaktit
   +381 38 610 708
 • Pozita: Këshilltar udhëtimi

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Agjencioni Turistik " Beli Travel " shpallë konkurs për vend të lire të punës:
  • Pozita: Këshilltar udhëtimi

  Detyrat

  • Shitje te avio-biletave, pakove turistike dhe cdo sherbim tjeter  te udhëtimit që ofron Beli Travel


  Kualifikimet

  - Njohuri të mirë në sistemin e shitjes së avio-biletave  - Amadeus;
  - Njohuri të mirë në shitjen e pakove turistike;
  - Njohje të mirë të gjuhës angleze
  - Shkathtësi ne komunikim
  - Aftësi për punë ne ekip
  - Paraqitje profesionale dhe etikë në punë
  - Përvoja e punës si dhe certifikimi nga IATA do të jenë përparësi.


  Tjera

  • CV dorëzohen në email adresen [email protected] 
   Për informata më të hollësishme mund të kontaktoni në numrin 038/610699 
  • CV – së duhet  t’i bashkëngjiten: Kopja e letërnjoftimit, kopjet e dokumenteve të kualifikimit, dëshmitë e përvojës së punës, si dhe dokumentet tjera të nevojshme sipas konkursit.
  • Vetem kandidatet qe i plotesojne kushtet do te ftohen në intervistë
  • Konkursi është i hapur nga data 15.08.2018 deri me daten 20.08.2018


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: kosova job
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 5529
  Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 5529
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 10570
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • >
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  5 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave