Komercialist – Oferta Pune
 • Office 1 Kosova Sh.p.k
 • Pozita: Komercialist

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • Kompania OFFICE 1 KOSOVA SHPK shpalle konkurs per poziten: KOMERCIALIST.
  • Lokacioni; Ne Prizren dhe jasht Priznrenit.
  • Nëse ju e konsideroni vetën si person entuziast që kërkon një pozitë pune përmes së cilës  do ta shprehnit krijimtarinë tuaj, atëherë ju do të mund të jeni person i duhur për këtë pozitë.

  Detyrat

  • Promovon produktet e kompanis dhe krijon shitje për këto produkte.
  • Mban kontakte të vazhdueshme me klient në lidhje me kërkesat e tyre.


  Kualifikimet

  • Kandidatet duhet të kenë diplomë univerzitare,drejtimi Menaxhment apo Marketing
  • Përvoj pune në promovim dhe prezentim te produkteve
  • Te posedojne aftesi te shkelqyera te komunikimi,organizative dhe nder-personale
  • Te jenë te pajisur me patentë shofer te kategoris B.
  • Targetimi i nevojave të konsumatorit,    
  • Ndërtimi i marrëdhënieve me klientë,
  • Njohja e tregut,
  • Njohja bazike e programeve softwerike dhe Microsoft Office,
  • Njohuri e gjuhëve të huaja(e preferueshme.)


  Tjera

  • Kandidatet të cilët i plotësojne kushtet e cekura më larte mund të aplikojn duke dërguar CV-n e tyre permes e-mail adreses elektronike: [email protected] deri më 20.10.2018
  • Vetëm kandidatët qe I plotësojn kriteret e lartëcekura do te ftohen për interviste.


  Lokacion(et) e punes

  Prizren

  Etiketat: portal pune
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • >
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite
 • 1431
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë

  Ka skaduar

 • >
 • 14089
  Suhareka
  Orar i plotë
  6 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 388
  Punë sezonale
  Prishtina
  4 jave
 • 388
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 388
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave