P&G Consulting shpallë konkurs për konsultë të IT që janë Junior Developer, Master Developer, Senior Developer të cilët do të punojnë për tregun suedez.

Pergjegjesite:

 • Mesimi sa me i shpejte i teknologjive qe klienti i kërkon
 • Te komunikoje me klient direkt ne baza ditore
 • Te punoje me orare te plota
 • Te jete i hapur per teknologji te ndryshme ne web
 • Te bashkepunoje me te gjithe antaret e ekipit
 • Te ndaje dijen në fushen e IT me te tjeret

Aftesite:

 • Aftesi ne Front End (HTML, CSS, JS)
 • Aftesi ne Backend (PHP, MYSQL)
 • Aftesi ne WordPress
 • Aftesi ne React JS (bonus)
 • Niveli i gjuhes angleze te jete i larte (shkrim dhe te folur)
 • Te perballoje pune dinamike ne baza ditore
 • Te kete vullnet per te mesuar
 • Saktesi dhe fokus ne pune

Çfarë ofrojmë ne:

 • Punë me tregun suedez,
 • Paga sipas marrëveshjes,
 • Ofrojme udhetime jashte vendit per vizita te klientet tane,
 • Rritje ne pozite mbrenda kompanisë.

Si te aplikoni:

Dergoni CV-te tuaja ne kete email: info@pgshpk.com

Tags :