Kontabilist/e – Oferta Pune
 • ''S.E.E.F'' Sh.p.k
 • Pozita: Kontabilist/e

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  "S.E.E.F"  SH.P.K kompani e cila mirret me sherbime kontabilitetit dhe konsulence biznesore shpall konkurs per poziten:
  • Kontabilist/e

  Detyrat

  • Pranimi dhe rexhistrimi i faturave ( blerje- shitje)
  • Përpilimi i librave të blerjes , shitjes , shpenzimeve
  • Rexhistrimi i raporteve të arkës dhe bankës 


  Kualifikimet

  • Përvoj pune në kontabilitet
  • Diploma e universitetit
  • Shkathtesi të mira të lendeve natyrore- matematikë
  • Aftësi të mira menaxheriale.


  Tjera

  • Mirpresim të gjithë kandidatët e interesuar të cilët mund të dergojn aplikimin e tyre (CV në adresën [email protected]) më së largu deri më dt: 10.02.2019
  • Ju njoftojm se vetëm kandidatet e perzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: vend pune
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • >
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite
 • 1431
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë

  Ka skaduar

 • >
 • 14089
  Suhareka
  Orar i plotë
  6 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 388
  Punë sezonale
  Prishtina
  4 jave
 • 388
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 388
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave