Kompania Eurometal shpk hap konkurs për pozitën:

  1. Kranist

Kualifikimet:

  • Të ketë përvojë pune relevante;
  • I aftë për pune dhe të punojë në mënyrë të pavarur apo ne grupe;

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes email adresës elbasan.m@eurometal-ks.com apo permës numrit të kontaktit 049/42 60 60 prej orës 08:00-17:00.

Tags :