Kuzhinjer – Oferta Pune
 • Supa
  • Të dhënat e kompanisë
  • Supa
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Numri i kontaktit
   044 113 787
 • Pozita: Kuzhinjer

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Supa kërkon njerëz profesionistë dhe të motivuar për punë, që të jenë pjesë e Supa në Prishtinë. Hap vend të lirë pune për:
  • Kuzhinjer
   

  Kualifikimet

  • Të kenë të kryer shkollën e mesme
  • Të kenë përvojë prej minimum 2vite pune si Kuzhiner (Të ketë përvojë në përgatitjen e brumërave si : Pizza, Samuna, Pide, etj…)
  • Të zotërojnë shkathtësi të shkelqyeshme komunikimi
  • Të jenë të gatshëm për punë me orar të zgjatur
  • Të jenë të gatshëm për punë edhe në rrethana stresuese


  Tjera

  Të përzgjedhurit përfitojnë:

  1. Pagë kompetitive
  2. Mundësi të avancimit individual
  3. Ambient stabil punë dhe rreth social


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: njoftime pune
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 976
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 dite
 • 976
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  7 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • >
 • Orar i plotë
  Lipljan
  2 jave
 • 1948
  Orar i plotë
  Ferizaj
  2 jave
 • Orar i plotë
  Gjakove
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 3249
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite