Kuzhiner – Oferta Pune
 • Supa
  • Të dhënat e kompanisë
  • Supa
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Numri i kontaktit
   044 113 787
 • Pozita: Kuzhiner

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Kompania ''Supa'' hap vend të lirë pune për:
  • Kuzhiner

  Kualifikimet

  • Të kenë të kryer shkollën e mesme;
  • Të kenë përvojë prej minimum 2vite pune si Kuzhiner;
  • Të zotërojnë shkathtësi të shkelqyeshme komunikimi;
  • Të jenë të gatshëm për punë me orar të zgjatur;
  • Të jenë të gatshëm për punë edhe në rrethana stresuese.


  Tjera

  Ofrojmë:

  1. Pagë kompetitive,
  2. Mundësi të avancimit individual,
  3. Ambient stabil punë dhe rreth social.
  • Të interesuarit mund të kontaktojnë në: 044 113 787.


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: hoteleri Kuzhiner oferta pune
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  6 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • >
 • 588
  Orar i plotë
  Fushe Kosove
  4 jave
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  6 dite
 • 350
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 976
  Suhareka
  Orar i plotë
  4 dite