Kuzhinier/e – Oferta Pune
 • N.T.Minimax
 • Pozita: Kuzhinier/e

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  N.T. ''MINIMAX'' hap vend të lirë pune për:
  • Kuzhinier/e
   

  Kualifikimet

  • Përvoja e punës në fushën përkatëse është e obligueshme
  • Të jetë i/e shkathët dhe kreativ/e
  • Të punoj në orar të plotë dhe me ndërrime.
  • Të jetë i/e gatshëm të menaxhojë punën nën presion.


  Tjera

  • Të interesuarit/at mund të dërgojnë CV së bashku me një fotografi në adresën elektronike: [email protected] deri më 14 Shtator 2015 dhe si titull te imellit e cekni poziten qe aplikoni .
  • Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur.
  • Web: www.minimax-ks.com


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: hoteleri kosova job
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • >
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite
 • 1431
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë

  Ka skaduar

 • >
 • 14089
  Suhareka
  Orar i plotë
  6 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 388
  Punë sezonale
  Prishtina
  4 jave
 • 388
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 388
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave