Kuzhinier/e – Oferta Pune
 • Hotel Royal
  • Të dhënat e kompanisë
  • Hotel Royal
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
 • Pozita: Kuzhinier/e

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Vend i lirë pune për:
  • Kuzhinier/e

  Detyrat

  • Të jete pergjegjes per pregaditjen e ushqimit per nevoja te Hotelit si dhe restaurantit.


  Kualifikimet

  • Kandidati/e duhet te kete njohuri dhe pervoj pune ne Kuzhine se paku tri vite.Perparesi kan ata te cilet kan diplome ne fushen e Hoteleris.


  Tjera


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: oferta pune
Share This

Share This

Share this post with your friends!

Share this

Share this post with your friends!