Kuzhinierë/e – Oferta Pune
 • Viva Fresh
  • Të dhënat e kompanisë
  • Viva Fresh
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Adresa kryesore
   Veternik, P.N. 10 000 Prishtinë, Kosovë
  • Webi
  • Numri i kontaktit
   +381 (0) 38 602 853
 • Pozita: Kuzhinierë/e

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • Kompania “Viva Fresh” shpk. është njëra ndër kompanitë më të mëdha në sektorin e retailing-ut (shitjeve me pakicë) në Kosovë dhe është njëra ndër kompanitë punëdhënëse më të mëdha në Kosovë.
  • Për momentin, kompania e zhvillon aktivitetin e saj në 22 (njëzet e dy) Qendra Tregtare në lokacione të ndryshme si në Prishtinë, Prizren, Ferizaj, Gjilan, Mitrovicë, Viti, Kamenicë, Shtime, Lipjan, Suharekë,Pejë,Gjakovë,Malishevë dhe Vushtrri.
  Për përmbushjen e nevojave për staf të përkohshëm gjatë sezonit të verës në të gjitha 22 Njësitë Punuese anekënd Kosovës, ne ftojmë kandidatët e interesuar për të punuar (e jo të gjejnë një vend pune) që të aplikojnë për:
  • Kuzhinierë/e

  Kualifikimet

  • Kandidatët e interesuar duhet të kenë të kryer së paku shkollën e mesme;
  • Preferohet eksperienca e punës në pozitat që aplikohet.


  Tjera

  Inkurajojmë kandidatët që dëshirojnë të…

  1. … ballafaqohen me sfida të reja,
  2. … shohin ndryshimin si mundësi e jo dobësi,
  3. … punojnë në një ambient dinamik,
  4. … zhvillohen edhe më tutje në anën profesionale,
  5. … përdorin energjinë e tyre për zhvillimin e ideve të reja
  • Kandidatët e interesuar për punësim duhet të tërheqin formularin e punësimit nga data  Maj 2015 – 31 Maj 2015 në pikat e shitjes së Viva Fresh Store në Prishtinë ose të shkarkohet në web faqen www.vivafresh-rks.com.
  • Aplikacioni i plotësuar dorëzohet deri me datën 31 Maj 2015 në VIVA Fresh Store në Veternik ose nëpërmjet postës elektronike në këtë adresë: [email protected]
  • Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të ftohen për fazat e mëtejme të intervistimit ndërsa kandidatët që tregojnë performancë të mirë të punës gjatë sezonës verore Kompania VIVA Fresh Store do të ofroj kontratë afatgjatë të punësimit.


  Lokacion(et) e punes

  Ferizaj Gjakove Gjilan Kacanik Lipljan Malisheve Mitrovice Peje Prishtina Prizren Shtime Suhareka Vitia Vushtrri

  Etiketat: Ekonomi kizhinier oferta pune portal pune pune rajon restaurant shitje treg
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  6 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • >
 • 588
  Orar i plotë
  Fushe Kosove
  4 jave
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  6 dite
 • 350
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 976
  Suhareka
  Orar i plotë
  4 dite