Kuzhinjer – Oferta Pune
 • Metropol
  • Të dhënat e kompanisë
  • Metropol
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Adresa kryesore
   Str: Nena Tereze No:1, Box:10000 Prishtina, Kosova
  • Numri i kontaktit
   +381 (0) 38 24 00 24
 • Pozita: Kuzhinjer

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Restaurant ''Metropol'' hap vend të lirë pune për:
  • Kuzhinjer

  Tjera

  • Kandidatet të cilet aplikojn duhet te kene se paku 2vite pervoje pune,mosha 19-25
  • Për qdo informate mund te kontaktoni ne Nr ose e-mail,te gjithe duhet te kene nje CV dhe fotografi,kontakti prej oreso 7:00-17:00.
  • Tel:049-146-806
  • Email:[email protected]


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: hoteleri Kuzhinjer oferta pune
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  6 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • >
 • 588
  Orar i plotë
  Fushe Kosove
  4 jave
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  6 dite
 • 350
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 976
  Suhareka
  Orar i plotë
  4 dite