Mbikqyrës i Prodhimit – Oferta Pune
 • Hirano Mushroom
 • Pozita: Mbikqyrës i Prodhimit

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Kompania ''Hirano Mushroom'' është në prag të fillimit të prodhimit të kërpudhave aziatike në Mitrovicë, prandaj hap vend të lirë pune për:
  • Mbikqyrës i Prodhimit

  Kualifikimet

  • Diplomë Universitare Fakulteti Ekonomik, Bujqësisë ose Administrim biznesi
  • Së paku 3 vite përvojë pune relevante
  • Të ketë njohuri komunikuese të gjuhës angleze,
  • Njohje e punës me prodhimin dhe linja të prodhimit,
  • Të ketë patent shofer së paku kategorin B,
  • Të ketë aftësi të mira komunikimi,
  • Të jetë i aftë të punoj në ekip.


  Tjera

  • Vendet e punë janeë në Mitrovicë ( Fshati Suhodoll)
  • Të gjithë të interesuarit mund të shkarkojnë aplikacionin nga web faqja  www.hiranomushroom.com dhe ta dërojnë atë së bashku me një foto në:
  • Email: [email protected]


  Lokacion(et) e punes

  Mitrovice

  Etiketat: oferta pune portal pune Prodhim