Menaxher dhe Zv. Menaxher – Oferta Pune
 • Aztech Electronics
  • Të dhënat e kompanisë
  • Aztech Electronics
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Numri i kontaktit
   +377 (0)45 549 586
 • Pozita: Menaxher dhe Zv. Menaxher

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • Aztech Shpk është kompani lider me rrjetin më të madh të dyqaneve të shitjes me pakicë në lëminë e teknikës në tregun Kosovar. Momentalisht, kompania Aztech Shpk zhvillon aktivitetin e saj në 20 (njëzetë) pika të shitjes në qytete të ndryshme të Kosovës si në: Prishtinë, Prizren, Pejë, Gjakovë, Mitrovicë, Ferizaj, Gjilan, Suharekë, Malishevë, Fushë Kosovë, dhe Lipjan.
  • Aktualisht Aztech Shpk për piken e shitjes në Pejë kërkon të rekrutojë me orar të plotë;
  • Menaxher
  • Zv. Menaxher 

  Detyrat

  • Mirëpritja e konsumatorëve dhe ofrim i shërbimeve,
  • Këshillon klientët duke u ofruar atyre sqarime për produktet,
  • Ndihmon konsumatorët për të bërë zgjidhej duke ndërtuar raporte të besueshëm-duke ofruar sugjerime dhe opinione,
  • Në bashkëpunim me stafin organizon punët dhe përkujdeset që dyqani të jetë në përputhshmëri me instruksionet e kompanisë,
  • Raporton vonesat në liferim të mallit dhe defektet e produkteve,
  • Sigurohet që çmimet e produkteve të jenë të vendosura dhe te azhurnuara,
  • Bën rregullimi dhe renditjen e produkteve sipas instruksioneve,
  • Monitoron dhe mirëmban dyqanin,
  • Dhe detyra tjera të përcaktuar nga punëdhënësi.


  Kualifikimet

  • Preferohet të ketë të përfunduar së paku shkollimin e lartë,
  • Preferohet së paku 1 (një) vit përvojë pune në shitje,
  • Të jetë metodik dhe i/e organizuar,
  • Fleksibil dhe i/e shpejt në zgjidhjen e problemëve,
  • Njohuri shumë të mira në kompjuter dhe produkteve që shet kompania,
  • Preferohet leje e vozitjes (kategoria B),
  • Preferohet të jene me vendbanim afër pikave të shitjes,
  • Aftësi të shkëlqyera komunikuese me klientët.


  Tjera

  Ne ofrojmë:

  • Orar fleksibil të punës,
  • Ambient dinamik të punës me fuqinë e kompanisë lider në tregun kosovar,
  • Mundësi reale të zhvillimit profesional,
  • Njohje të teknologjive sipas trendëve të zhvillimit, dhe
  •  Pagë konkurruese.
  • Të interesuarit duhet të plotësojnë aplikacionin online në webfaqen tonë duke klikuar tek seksioni i Burimeve Njerëzore:
  • http://aztech-ks.com/electronics/burimetnjerezore/ 
  • Afati për aplikim deri me datë: 25.01.2019.
  • Për informatën tuaj, vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë nga Departamenti i Burimeve Njerëzore.


  Lokacion(et) e punes

  Peje

  Etiketat: njoftim pune
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • >
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite
 • 1431
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë

  Ka skaduar

 • >
 • 14089
  Suhareka
  Orar i plotë
  6 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 388
  Punë sezonale
  Prishtina
  4 jave
 • 388
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 388
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave