Menaxher/e i/e Marketingu – Oferta Pune
 • Devolli Corporation
 • Pozita: Menaxher/e i/e Marketingu

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • Për plotësimin e katër vendeve të lira të punes Devolli Logistic System kerkon: Menaxher/e i/e Marketingu

  Detyrat

  • Zhvillon dhe menaxhon strategjinë për komunikimin e marketingut e cila është në përputhje me qëllimet e kompanisë .
  • Përcakton pozicionin e brendit dhe ekzekuton strategjitë për të arritur pozitën e synuar të brendit.
  • Krijon, mbikëqyr dhe përditëson të gjitha fushatat e kompanisë për komunikimin e marketingut.
  • Siguron përdorimin e gjithanshëm të medieve sociale dhe aplikacioneve në internet.
  • Zhvillon, koordinon dhe mbikëqyr ngjarjet/aktivitetet sponsoruese dhe promocionale.
  • Menaxhon dhe monitoron buxhetin e njësisë së komunikimit në marketing.
  • Ndihmon menaxhmentin e lartë në përgatitjen e strategjisë së kompanisë.
  • Zbaton strategjinë e kompanisë me qëllim të realizimit të standardeve më të larta.
  • Siguron implementimin e saktë dhe në kohë të të gjitha proceseve dhe procedurave.
  • Kryen çdo / të gjitha detyrat e tjera të përcaktuara nga menaxheri në kuadër të fushës së përgjegjësisë.


  Kualifikimet

  • Njohuri të shkëlqyeshme të: pozicionimit të markës, marketingut strategjik dhe planifikimit medial
  • Njohuri të shkëlqyeshme të pakos Microsoft Office;
  • Shkathtësi në komunikim me gojë dhe me shkrim.
  • Aftësi Menaxhuese,Inovative,udheheqese dhe motivuese,
  • Të paktën dy vite përvojë pune,
  • Aftësi të punës në grup,
  • Aftësi për t’iu kushtuar vëmendje detajeve si dhe për të siguruar saktësinë e raporteve dhe të dhënave.
  • Njohuri të gjuhëve të huaja (preferohet gjuha angleze),


  Tjera

  Ne ofrojmë :

  • Përvoje pune,
  • Ambiente pune relaksuese,
  • Stabilitet dhe qëndrueshmëri,
  • Avancim në nivel të corporates,
  • Kontratë pune sipas ligjeve në fuqi,
  • Sigurim shëndetesore,
  • Të interesuarit mund të aplikojnë përmes adresës elektronike [email protected] duke dërguar CV-të,një foto  dhe dokumentacionin tjetër posëdues. ( letër rekomanduese,certifikata..)
  • Aplikimet e pa kompletuara nuk do të mirren parasyshe !
  • Të gjitha dokomentet tuaja do të trajtohen me konfidencialitet të plotë nga ana jone !
  • Vendi i punës: Prishtinë
  • Konkursi qëndron i hapur deri më 26.10.2018


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: portal pune
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  6 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • >
 • 588
  Orar i plotë
  Fushe Kosove
  4 jave
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  6 dite
 • 350
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 976
  Suhareka
  Orar i plotë
  4 dite