Menaxher i pikës së shitjes – Oferta Pune
 • The HeadHunter Ltd
  • Të dhënat e kompanisë
  • The HeadHunter Ltd
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Adresa kryesore
   Rr. "Garibaldi" Hyrja 1, 1/9 10000 Prishtine, Kosove
  • Numri i kontaktit
   038 749001
 • Pozita: Menaxher i pikës së shitjes

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • The HeadHunter Group është një kompani inovative në përzgjedhjen e Stafit dhe Rekrutimit që operon në Shqipëri, Kosovë, Mal i Zi, Maqedoni, Bosnje dhe Hercegovine, Greqi,Serbi, Òªipro dhe Shtetet e Bashkuara. Ne ofrojmë mentalitetin më të ri në industrinë e personelit dhe biznesi ynë fokusohet kryesisht te Kandidatët dhe Klientët. Në emër të një nga klientët tanë po kërkojmë të punësojmë në Kosovë,Prishtinë:
  • MENAXHERË I PIKËS SË SHITJËS  – PEJË

  Detyrat

  • Menaxhimi i procesit të gjithmbarshëm të punës në Pikën e Shitjes të Kompanisë.
  • Arritja e planeve të shitjes dhe objektivave të caktuara nga Kompania
  • Menaxhon dhe motivon stafin e degës.
  • Hulumtimi i tregut dhe gjetja e klientëve të ri.
  • Promovon dhe shet produktet e Kompanisë për persona fizik dhe biznese.
  • Përfaqëson denjësisht Kompaninë tek publiku.
  • Përpilimi i raporteve në bazë të kërkesave të menaxhmentit.
  • Bashkëpunon ngushtë me menaxhmentin e Kompanisë, për të kuptuar dhe zbatuar të gjitha nevojat dhe objektivat e biznesit.
  • Përpilon dhe menaxhon listën e stokut për të gjitha pasuritë e Kompanisë.
  • Menaxhimi i kontratave me marrëveshje dhe përcjellja e punës së shërbimeve teknike deri në kyçjen e klientit në rrjet.
  • Kujdeset ndaj klientit ekzistues dhe angazhohet për rritjen e klientelës.
  • Kontrollimi i shpenzimeve operative të pikës së shitjes.
  • Kryerja e çdo pune tjetër që i kërkohet nga menaxhmenti e që ka të bëjë me pozitën e tij.


  Kualifikimet

  • Kandidatët duhet të kenë diplomë Universitare në Ekonomi/Administrim Biznesi ose të ngjajshme
  • Të ketë përvojë pune në detyra të ngjashme së paku 3 vite,
  • Të ketë përvojë pune në shitje.
  • Të posedojë aftësi udhëheqëse, aftësi të mira komunikimi, shkrimi dhe të jetë analist i mirë;
  • Të posedojë aftësi shumë të mira organizative, menaxhuese dhe raportuese
  • Të jetë fleksibil dhe i përgatitur për tu adaptuar me ndërrimet eventuale në treg;
  • Të jetë energjik, të ketë iniciativë dhe kreativitet.
  • Të ketë aftësi të mira kompjuterike në aplikacionet e MS Office.
  • Të posedojë patentë shoferi.
  • Njohuri të produkteve dhe shërbimeve të Kompanisë (e preferueshme).


  Tjera

  • PAGESA:   Konkuruese.
  • SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.
  • Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: [email protected] , për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Z.Dren XHEMA në numrin e telefonit + 383 44 22 44 66 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 29 Qershor 2018
  • . Të gjithë kandidatët që aplikojnë për këtë pozitë, të shkruajnë pozitën për të cilën aplikojnë në “Subject Line”.


  Lokacion(et) e punes

  Peje

  Etiketat: oferta pune