Menaxher i Shitjes – Oferta Pune
 • Silca Group
  • Të dhënat e kompanisë
  • Silca Group
  • Qyteti
   ferizaj
  • Shteti
   kosova
  • Adresa kryesore
   Fshati: Mirosal - Ferizaj, Kosovë
  • Webi
  • Numri i kontaktit
   +377 (0) 45 553 443
 • Pozita: Menaxher i Shitjes

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Fabrika e ujit Miros me seli në fshatin Mirosale-Ferizaj, hap vend të lirë pune për:
  • Për rekrutim te nje menaxheri te shitjes me aftesi te larta analitike dhe krahasuese

  Detyrat

  • Menaxhimi I Menaxhereve dhe agjenteve ekzistues,
  • Analiza e pikave te reja,  vizitat, monitorimi dhe menaxhimi I tyre nga agjentet dhe menaxheret
  • Kontrollet rutinore te pikave te raportuara si te vizituara nga agjentet dhe menaxheret
  • Analiza e kërkesave te klientave ekzistues, prezantimi i tyre prane bordit,
  • Krijimi dhe menaxhimi I klienteve te rinjë permes rrjetit te menaxhereve dhe agjenteve
  • Raportim para bordit per rezultatet e shitjes ne periudhat e percaktuara me parë,
  • Mbajtja ne kontroll e borxheve te klienteve dhe puna me stafin per reduktim te borxheve,
  • Punë të tjera administrative të ndërlidhura me shitjen te kerkuara nga bordi

   


  Kualifikimet

  • Diplomë universitare në ekonomi, marketing apo fushat tjera relevante te lidhura me shitjen
  • Përvojë pune në sektorin e shitjes minimum 1 vit (personat me pervoje me te madhe kane nje perparesi me teper)
  • Njohuri për shitjen dhe të jete i/e motivuar të punoj në multi – task pozicione,
  • I afte ti perballoj sfidat dhe te punoj nen stres te punes,
  • Aftesi shume te mira analitike, sintetike dhe aftesi ne fleksibilitet dhe novacion
  • Njohuri të mira të punës me kompjuter, të njoh Windows Office,
  • Shkathtësi të mira të komunikimit dhe negocimit,
  • Të jete dinamik, fleksibil, kreativ dhe i gatshëm për punë në ekip,
  •  Njohuri të gjuhës angleze (e preferueshme),
  • Banor i komunës për të cilën konkurron (e preferueshme),
  • Të posedoj patentë shofer për kategorinë B.

   


  Tjera

  • Konkursi mbetet i hapur nga data 16.09.2015 deri me daten 30.09.2015.
  • Kandidatet e interesuar mund t’i dërgojnë CV-it e tyre në adresën elektronike: [email protected]
  • Titulli i email-it tuaj duhet të përmbajë emrin e pozitës për të cilën konkurroni.
  • Vetëm një numër i përzgjedhur i kandidatëve do të ftohet në intervistë, dhe me kohe do te informohen per vendin dhe kohen e intervistave !
  • Silca Group shpk ( Uji Miros) ofron zhvillim profesional, pako shume konkuruese të kompensimit dhe punë ekipore.


  Lokacion(et) e punes

  Ferizaj

  Etiketat: menaxhment portal pune shitje
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  6 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • >
 • 588
  Orar i plotë
  Fushe Kosove
  4 jave
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  6 dite
 • 350
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 976
  Suhareka
  Orar i plotë
  4 dite