Menaxher I Shtijes – Oferta Pune
 • Afam Group
  • Të dhënat e kompanisë
  • Afam Group
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Adresa kryesore
   Blv. Bill Klinton, Blloku 9, LL-C No.6
  • Webi
  • Numri i kontaktit
   +381 (0)38 74 85 74
 • Pozita: Menaxher I Shtijes

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • AFAM Group Shpk në vazhdën e bashkpunimit në ofrimin e shërbimeve të rekrutimit për stafin profesional të kompanive me të cilat bashkpunon, ka kënaqësinë të shpall të hapur pozitën e Menaxherit të Shitjes për një nga kompanitë lidere në industrinë e teknologjisë informative dhe telekomunikimit.
  • Pozita: Menaxher i shtijes

  Detyrat

  • Merr pjesë në përpilimin dhe zbatimin e politikës së shitjes në nivel të kompanisë
  • Të bëjë zhvillimin e shërbimet tona për të iu përshtatur kërkesave teknike të klientëve
  • Të mbulojë çdo aspekt të planifikimit, operacioneve dhe përmirësimit të rrjetave komunikuese
  • Të vendos dhe mbaj kontakte me palë të treta (furrnitorë, klientë etj.)
  • Komunikim i vazhdueshëm me kolegët/ekipet nga sektorë të ndryshëm të kompanisë


  Kualifikimet

  • Të ketë të përfunduar shkollimin e lartë të fushës respective (Fakulteti Teknik, Menaxhim Biznesi apo ndonje fakultet tjetër që lidhet me pozitën në fjalë).
  • Aftësi për të punuar në ekip dhe nën presion
  • Aftësi të mira komunikimi dhe njohje të mirë në të shkruar dhe folur të gjuhës angleze
  • Përparësi kanë kandidatët që kanë njohuri në lidhje me:

  1. Radiokomunikim- Motorolla; Telekomunikim - Panasonic; Paisje te sigurise; Paisje te konferencave; Komponente passive,

  • Duhet të jetë i gatshëm për të punuar jashtë orarit dhe gjatë fundajavave, nëse është e nevojshme
  • Duhet të ketë patentë shoferi, kategoria B

  • Kandidatët që kanë përvojë pune në kompani të ngjashme kanë përparësi


  Tjera

  • Ju lutem na I dërgoni CV-të tuaja në e-mail adresën : [email protected] jo më shumë se një herë dhe gjithashtu tek rubrika “subject” të ceket emri mbiemri dhe pozita e kandidatit në të cilën konkuroni.
  • Konkursi do të jetë I hapur deri më datë 26/08/2016.
  • CV-të e pranuara pas kësaj date nuk do të mirren në konsiderat.
  • Vetëm përsonat të cilët do të përzgjedhen për intervistë do të kontaktohen.
  • Web: www.afamgroup-ks.com


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: njoftime pune
 • Orar i plotë
  Kosovë
  3 jave
 • 2252
  Peje
  Orar i plotë
  2 jave
 • 2252
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 2252
  Peje
  Orar i plotë
  2 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 976
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 dite
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite