Menaxher për vendin e ndërtimit – Oferta Pune
 • Brunata OOD
 • Pozita: Menaxher për vendin e ndërtimit

  Data e skadimit
  2 jave
 • Pershkrimi i punes

  • Brunata OOD kërkon një Menaxher për vendin e ndërtimit në Prishtinë

  Detyrat

  * Komunikimi me palët e interesuara;
  * Organizimi i ekipeve punuese në punën e tyre të përditshme;
  * Furnizim me materialet dhe pajisjet e nevojshme;
  *Mbikëqyrja e punës;
  * Raportimi i progresit në baza ditore;


  Kualifikimet

  * Përvoja  teknike
  *  Njohja e  mirë të gjuhës angleze;
  * Saktësi, aftësi të forta komunikimi, efikasitet;
  * Njohuri të Microsoft Office;
  * Patentë shoferi


  Tjera

  Ne ofrojme:

  • Kontrat punës 12 muaj(me mundësi për zgjatje)
  • Punë me orarë të plotë
  • Shpërblim motivues;
  • Ju lutemi, dërgoni CV-në tuaj në gjuhën angleze në adresën elektronike: [email protected]
  • Vetëm kandidatët/et e përzgjedhur në listën e ngushtë do të kontaktohen.


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: oferta pune
 • Orar i plotë
  Kosovë
  3 jave
 • 2252
  Peje
  Orar i plotë
  2 jave
 • 2252
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 2252
  Peje
  Orar i plotë
  2 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 976
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 dite
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite