Menaxher Shitje – Oferta Pune
 • Balkan Master
 • Pozita: Menaxher Shitje

  Data e skadimit
  3 jave
 • Pershkrimi i punes

  Balkan Master kërkon:
  • Menaxher Shitje

  Detyrat

  • Te jete i/e prirur ndaj punes ne grup duke percjelle pozitivitet dhe fryme bashkepunimi
  • Te zoteroje principet baze mbi shitjen dhe sherbimin ndaj klientit·
  • Te kete aftesi shume te mira komunikuese·
  • Te jete i afte te punoje ne grup·
  • Gjuhe e huaj Italisht ose Anglisht e domosdoshme.


  Kualifikimet

  • Te kete mbaruar arsimin e larte
  • Te ketë eksperience pune.
  • Te ndjeke shitjet qe behen nga forca shitese dhe te beje vleresimet e saj.
  • Te kujdeset per pamjen dhe sistemimin e dyqanit.
  • Te qendroj i/e perditesuar me informacionet mbi produktet e reja ose ekzistuese·


  Tjera

  • KUJDES: Eshte shume e rendesishme qe ne CV(ose tek Subject i emailit) te specifikoni Dyqanin per te cilin po aplikoni: Calzedonia / Tezenis / INTIMISSIMI.
  • Nuk do merren parasysh Cv-te qe sdo specifikohet dyqani. 
  • Nese jeni te interesuar per pozicionin e mesiperme ju lutem dergoni cv-ne tuaj (italisht ose anglisht) me fotografi ne adresen e email-it : [email protected]


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: portal pune
Share This

Share This

Share this post with your friends!

Share this

Share this post with your friends!