Menaxher/e – Oferta Pune
 • Elkos Group
 • Pozita: Menaxher/e

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • VENDE TË LIRA PUNE:
  • Lokacioni: ETC Graqanicë
  • Pozita:  Menaxher/e
  • Pozita të hapura:  1 ( një )

  Kualifikimet

  • Diplomë Univerzitare – Drejtimi Ekonomik
  • Njohje e gjuhëve të huaja ( obligative gjuha Serbo-Kroate )
  • Njohje e programeve kompjuterike ( Microsoft Office )
  • Preferohet përvojë pune dhe trajnime në fushën adekuate
  • Aftësi menaxhuese, inovative, udhëheqëse dhe motivuese
  • Aftësi analitike dhe logjike për zgjedhjen e problemeve
  • Të posedoj patent shofer


  Tjera

  BENEFITET

  • Kontratë pune sipas ligjeve në fuqi
  • Sigurimi shëndetësor
  • Orar të rregulltë
  • Pagesë të rregulltë
  • Trajnime adekuate për pozitë
  APLIKIMI  
  • Konkursi mbetet i hapur nga data: 01.04 – 10.04.2018
  • Për informata shtesë mund të thërrisnin në numrin pa pagesë: 0800 30 300


  Lokacion(et) e punes

  Gracanica

  Etiketat: portal pune
 • Orar i plotë
  Lipljan
  1 jave

 • Warning: Illegal string offset 'profilepic' in /home/ofertapune/public_html/wp-content/themes/oferta-pune/single-jobs.php on line 376
  Prizren
  Orar i plotë
  5 dite

 • Warning: Illegal string offset 'profilepic' in /home/ofertapune/public_html/wp-content/themes/oferta-pune/single-jobs.php on line 376
  Prizren
  Orar i plotë
  5 dite
 • 15275
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 7634
  Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 7634
  Prishtina
  Praktikë
  1 jave

 • Warning: Illegal string offset 'profilepic' in /home/ofertapune/public_html/wp-content/themes/oferta-pune/single-jobs.php on line 376
  Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 16493
  Prishtina
  Orar i plotë
  14 ore

 • Warning: Illegal string offset 'profilepic' in /home/ofertapune/public_html/wp-content/themes/oferta-pune/single-jobs.php on line 376
  Peje
  Orar i plotë
  2 jave
 • Orar i plotë
  Ferizaj
  1 jave

 • Warning: Illegal string offset 'profilepic' in /home/ofertapune/public_html/wp-content/themes/oferta-pune/single-jobs.php on line 376
  Prishtina
  Orar i plotë

  Ka skaduar

 • 738
  Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave

 • Warning: Illegal string offset 'profilepic' in /home/ofertapune/public_html/wp-content/themes/oferta-pune/single-jobs.php on line 376
  Orar i plotë
  Obiliq
  5 dite

 • Warning: Illegal string offset 'profilepic' in /home/ofertapune/public_html/wp-content/themes/oferta-pune/single-jobs.php on line 376
  Prishtina
  Orar i plotë

  Ka skaduar

 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
Share This

Share This

Share this post with your friends!

Share this

Share this post with your friends!