Menaxherë/e të shitjes – Oferta Pune
 • Zepter Kosova
  • Të dhënat e kompanisë
  • Zepter Kosova
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Adresa kryesore
   Grand Store dhe Çarshia në Marigona Residence - Prishtinë
  • Webi
  • Numri i kontaktit
   038 610 310
 • Pozita: Menaxherë/e të shitjes

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Zepter Kosova, shpall konkurs:
  • Pozita :  Menaxherë/e  të shitjes 

  Detyrat

  • Të kontakton klientët, të prezanton produktet tek klientët dhe të mban administratën për klientët e tij.
  • Të jetë komunikativ dhe të ketë paraqitje dinjitoze para klientëve
  •  Të zgjeron listën me kontakte te klientëve
  • Të fton klientet në prezantime
  • Të realizon kuotat e shitjes


  Kualifikimet

  • Të ketë përvojë pune në shitje direkte
  • Të ketë aftësi të mira komunikimi
  • Të ketë vullnet për punë
  • Të ketë aftësi të prezantimit  para klientëve dhe bashkëpunëtorëve
  • Mosha 25 - 40


  Tjera

  Përparësi :

  • Personat  që duan të punojnë në çifte
  • Kandidatët me eksperiencë në shitje direkte    


  Zepteri iu ofron :

  • Afirmimin dhe perfeksionimin profesional.
  •  Përfitime të mira materiale
  •  Prodhime të Zepterit dhe udhetime nëpër botë
  • Ngritja personale
  •  Do të vije në shprehje ngritja dhe potenciali i juaj intelektual
  • Zgjerimi i kontakteve me të tjeret
  • Kontakte profesionale
  • Trajnime dhe Seminare të ndryshme
  • Jeni pjesë e Brendit me renome botërore
  • Ngritje personale
  • Do të vijë në shprehje ngritja dhe potenciali juaj intelektual.
  • Zgjërimi I kontakteve me të tjerët dhe udhëtime si në vend ashtu edhe jashtë vendit.
  • Kontakte profesionale
  • Hyrja në botën e njerëzve afarist dhe ngritja në karierë
  • Zgjeron rrethin e miqëve tuaj
  • Ngrit në nivel më të lartë kualitetin e jetës suaj dhe familjes tuaj
  • Status të lartë shoqërorë sepse i takon kompanisë me Renome botërore.
  • Mund të fitoni,aq sa ju dëshironi !
  • Emri Zepter është bërë sinonim për kualitet,stil dhe vlerë !

  Si të aplikoni ?


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: kosova job
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 976
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 dite
 • 976
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  7 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • >
 • Orar i plotë
  Lipljan
  2 jave
 • 1948
  Orar i plotë
  Ferizaj
  2 jave
 • Orar i plotë
  Gjakove
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 3249
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite