Menaxhere (femer) e Shitjes dhe Marketingut – Oferta Pune
 • N.p.t Sesco
  • Të dhënat e kompanisë
  • N.p.t Sesco
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
 • Pozita: Menaxhere (femer) e Shitjes dhe Marketingut

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Kompania N.T.N. SESCO nga Prizreni shpall konkurs për këto pozita:
  • Menaxhere (femer) e Shitjes dhe Marketingut

  Kualifikimet

  • Të ketë kualifikime dhe trajnime ne fushat relevante
  • Të ketë aftesi te mira komunikimi dhe prezantimi
  • Të ketë njohuri te mira te programeve kompjuterike
  • Të ketë njohuri te gjuhes Angleze
  • Të ketë patent shofer, se paku te kategorise B
  • Të jetë me venbanim ne Prishtine apo rrethine.

  Kanditatet e intersuar duhet te plotesojne keto kushte per aplikim:

  • Të ketë Diplome universitare ( Fakulteti Ekonomik)
  • Të ketë se paku 2 vite pervoje pune, dhe njohuri te mira te ekonomise ne treg dhe marketing
  • Të prezantoj kompaninë dhe produktet të cilat ne i ofrojmë


  Tjera

  • Të gjithë interesuarit mund të dërgojnë CV e tyre, te bashkangjitur me fotografi në: e-mailin: [email protected]
  • Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontakohen për tu intervistuar.
  • Konkursi është i hapur deri më datë 20 Dhjetor 2016.
  • Web: www.sesco-ks.com


  Lokacion(et) e punes

  Prizren

  Etiketat: njoftime pune
 • Orar i plotë
  Kosovë
  3 jave
 • 2252
  Peje
  Orar i plotë
  2 jave
 • 2252
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 2252
  Peje
  Orar i plotë
  2 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 976
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 dite
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite