Menaxherë i lartë – Oferta Pune
 • The HeadHunter Ltd
  • Të dhënat e kompanisë
  • The HeadHunter Ltd
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Adresa kryesore
   Rr. "Garibaldi" Hyrja 1, 1/9 10000 Prishtine, Kosove
  • Numri i kontaktit
   038 749001
 • Pozita: Menaxherë i lartë

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  The HeadHunter Ltd është një kompani inovative në përzgjedhjen e Stafit dhe Rekrutimit që operon në Shqipëri, Kosovë, Mal i Zi, Maqedoni, Bosnje dhe Hercegovine. Ne ofrojmë mentalitetin më të ri në industrinë e personelit dhe biznesi ynë fokusohet kryesisht te Kandidatët dhe Klientët. Në emër të një nga kompanite me prestigjioze në fushën e ndërtimit dhe çeramikës kërkojmë të punësojmë në Prishtinë/Kosovë:
  • MENAXHER I LARTË

  Detyrat

  • Vizitat e rregullta jashtë vendit me partnerët afarist
  • Pjesmarrjen në panaire  jashtë vendit dhe aktivitete tjera 
  • Të mbaj kontakte dhe korrospodenc me bashkepunetorët jashtë vendit
  • Vizitat në vend tek kompanitë e ndërtimit dhe subjekteve tjera afariste të ndërlidhura me biznesin e ndërtimit
  • Hartimin e strategjive të shitjes
  • Hulumtimin e tregut dhe konkurences
  • Mbikqyrjen e kontratave të shitjes dhe dërgesave të mallit
  • Planifikimin, përpilimin, harmonizimin e porosive të mallit për te gjitha pikat e shitjes në Kosovë
  • Realizimin e planit të shitjes
  • Përpilimin e strategjisë për shitje dhe aktivitetet tjera të ndërlidhura me shitjen
  • Përmbushjen e detyrave tjera të caktuara nga bordi

   


  Kualifikimet

  • Diplomë Universitare në fushën e Ekonomisë, Administrim Biznesi apo të ngjashme;
  • Të ketë mbi 5 vjet eksperiencë pune në fusha të ngjashme (kompani ndërtimi ose të ngjashme);
  • Të ketë aftësi komunikimi dhe bashkepunimi me pjesën tjetër të stafit;
  • Të jetë i/e besueshëm;
  • Të komunikojë në mënyrë efektive me departamentet, klientët apo çdo palë tjetër;
  • Të ketë aftësi të punoj nën presion
  • Të jetë shtysë drejt inovacionit: (në ide, produkte, teknika të shitjes, teknika të menaxhimit, teknika të promocionit);
  • Të jetë i/e fokusuar
  • Të bashkëpunojë për zgjidhjen e problematikave;
  • Të mbajë marrëdhenie profesionale që të përputhen me vlerat dhe orientimin e vetë shoqërisë;
  • Të njohë shumë mirë programet baze Microsoft Office ( Word, Excel, Power Point) njohja e programeve profesionale përbën avantazh;
  • Të ketë njohuri shumë të mira të gjuhes Angleze dhe Serbe


  Tjera

  • Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.
  • Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: [email protected] , për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znjsh. Doruntina JAKUPI në numrin e telefonit + 381 38 749001 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 15 Gusht  2015. 
  • Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: menaxhment oferta pune
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  6 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • >
 • 588
  Orar i plotë
  Fushe Kosove
  4 jave
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  6 dite
 • 350
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 976
  Suhareka
  Orar i plotë
  4 dite