Menaxheri I Shitjes Dhe Marketingu – Oferta Pune
 • N.p.t Sesco
  • Të dhënat e kompanisë
  • N.p.t Sesco
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
 • Pozita: Menaxheri I Shitjes Dhe Marketingu

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Kompanija SESCO nga Prizreni kërkon një punëtore femër , të kualifkuar për të punuar në Prishtinë.
  • Menaxher i shitjes dhe marketingut

  Detyrat

  • Të menaxhojë me programe të caktuara të shitjes që ofrohen nga kompania.
  • Të njohë dhe të komunikojë me segmentin përkatës të tregut .
  • Të zhvillojë dhe të menaxhojë relacionet me partnerët.
  • Të planifikoj dhe të implementojë planin e shitjes dhe te marketingut.
  • Të ketë njohuri të thella për produktet dhe shërbimet që ofrohen.
  • Përgatit materialet e marketingut: si broshura, fletë informuese, dosje promocionale, dhe të tjera, si dhe administron shpërndarjen e tyre në përputhje me programet e marketingut përkatës.


  Kualifikimet

  • Diplomë e arsimit të lartë në fushën e ekonomisë(menaxhmet,marketing) dhe biznesit.
  • Njohje e ekonomisë së tregut dhe marketingut.
  • Aftësi të theksuara të komunikimit, prezantimit dhe negocimit
  • Kualifikime dhe trajnime në fushën e marketingut dhe menaxhimit.
  • Njohuri shumë të mirë të kompjuterike kryesisht paketen office.
  • Njohuri shume te mirë te gjuhës angleze.
  • Me pas patent shoferit ,, B ,, dhe ta drejton automjeti
  • Të jetë me banim në Prishtinë ose rrethinë


  Tjera

  • Cv tuaja me foto mund ti dërgoni në e-mailin: [email protected] , aplikim për vendin punës:” Menaxher i shitjes dhe marketingut".
  • Intervistat mbahen mbas kontaktimin per mese telefonit.
  • E-mail:[email protected]


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: ofertapune
 • Orar i plotë
  Kosovë
  3 jave
 • 2252
  Peje
  Orar i plotë
  2 jave
 • 2252
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 2252
  Peje
  Orar i plotë
  2 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 976
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 dite
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite