Menaxher – Oferta Pune
 • N.p.t Sesco
  • Të dhënat e kompanisë
  • N.p.t Sesco
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
 • Pozita: Menaxher

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  N.p.t ''Sesco'' hap vend të lirë pune për:
  • Menaxheri I Shitjes Dhe Marketingu

  Detyrat

  • Të menaxhojë me programe të caktuara të shitjes që ofrohen nga kompania.
  • Të njohë dhe të komunikojë me segmentin përkatës të tregut .
  • Të zhvillojë dhe të menaxhojë relacionet me partnerët.
  • Të planifikoj dhe të implementojë planin e shitjes dhe te marketingut.
  • Të ketë njohuri të thella për produktet dhe shërbimet që ofrohen.
  • Përgatit materialet e marketingut: si broshura, fletë informuese, dosje promocionale, dhe të tjera, si dhe administron shpërndarjen e tyre në përputhje me programet e marketingut përkatës.


  Kualifikimet

  • Diplomë e arsimit të lartë në fushën e ekonomisë dhe biznesit ,
  • Njohje e ekonomisë së tregut dhe marketingut.
  • Aftësi të theksuara të komunikimit, prezantimit dhe negocimit
  • Kualifikime dhe trajnime në fushën e marketingut dhe menaxhimit.
  • Njohuri shumë të mirë të programeve kompjuterike.
  • Njohuri shume te mirë te gjuhës angleze.
  • Të jetë me banim në Prishtinë ose rrethinë.
  • Dhe te posedone lejen e kerit


  Tjera


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: dua pune menaxhment
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 5529
  Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 5529
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 10570
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • >
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  5 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave