Mësimdhënës – Oferta Pune
 • British Corner
 • Pozita: Mësimdhënës

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • BRITISH CORNER - PRISHTINA mundësi pune:
  • Kush mendon se eshte i shkathet per mesimdhenie te Gjuhës Gjermane dhe eshte i interesuar per pune gjysem-orari, ju lutemi të na kontaktoni. Per detajet flasim me tej
  • Edhe nëse nuk keni vete-besim, mos ngurroni, ne jemi fleksibil.
  • Pervoja dhe diplomimi te diskutueshme per momentin.
  • Tel:+37744275585 (viber & whatsapp)

  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: njoftim pune
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 dite
 • 1330
  Orar i plotë
  Kosovë
  3 jave
 • 627
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • >
 • 627
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 627
  Vushtrri
  Orar i plotë
  2 jave
 • 1183
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 577
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 dite
 • >
 • Prizren
  Orar i plotë
  6 dite
 • 16064
  Orar i plotë
  Fushe Kosove
  1 dite
 • 738
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 dite
 • 2939
  Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 738
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave