Mësimdhënëse – Oferta Pune
 • Qëndrim Ditor "Rubik's"
 • Pozita: Mësimdhënëse

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

   Qëndrim Ditor "Rubik's" kërkon:
  • Mësimdhënëse: Programi Fillor

  Detyrat

  - Përcjell trendet dhe praktikat më të mira të mësimdhënies dhe mësimnxënies,
  - Të komunikojnë e shkruajnë rrjedhshem në gjuhën shqipe dhe angleze, etj.


  Kualifikimet

  - Të ketë të kryer Fakultetin e Edukimit (Drejtimi Fillor),
  - Përvojë pune e obligueshme (Së paku 1 vit),
  - Njohuri të shkëlqyeshme të zhvillimit të nxënësit dhe teoritë e praktikat e fundit të arsimit,
  - Aftësi në mësimdhënie kreative,
  - Aftësi të mira organizative të kohës dhe hapsirës,
  - Fleksibile në orar,
  - Durim dhe përshtatshmëri,


  Tjera

  • Aplikimet e juaja mund ti dërgoni në emailin, ([email protected]), ose mund të telefononi në numrat: 044844450, 044378671.


  Lokacion(et) e punes

  Ferizaj

  Etiketat: njoftim pune
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 976
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 dite
 • 976
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  7 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • >
 • Orar i plotë
  Lipljan
  2 jave
 • 1948
  Orar i plotë
  Ferizaj
  2 jave
 • Orar i plotë
  Gjakove
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 3249
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite