Mësuese Arti / Edukimi Fizik – Oferta Pune
 • Europe Agency
  • Të dhënat e kompanisë
  • Europe Agency
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
 • Pozita: Mësuese Arti / Edukimi Fizik

  Data e skadimit
  5 dite
 • Pershkrimi i punes

  • Pozicionet e Punës: Mësuese Arti/ Mësuese Edukimi Fizik
  • Vendodhja: Abu Dhabi
  • Pagesa: 1200 – 1600 $ neto/muaj  (në varësi të  kualifikimeve dhe  eksperiencës)

  Detyrat

  • Krijimi i një atmosfere argëtuese dhe mikpritëse  për nxënësit
  • Krijimi dhe mundësimi i metodave frytdhënëse të mësimdhënies dhe projekteve të reja në fushën e artit dhe sportit
  • Organizimi i orëve të mësimit sipas specifikave të caktuara në fusha të ndryshme të artit dhe sportit


  Kualifikimet

  • Niveli shumë i mirë i gjuhës Angleze
  • Të jetë e kualifikuar dhe të posedojë diplomë në fushën përkatëse
  • Minimumi 1 vit experiencë pune sipas pozicionit
  • Të jetë e komunikueshme, pozitive dhe e aftë
  • Të jetë e gatshme për t’u nisur në cdo kohë
  • E pastër penalisht.


  Tjera

  Benefite:

  • Pagesë 1200 – 1600 $ në muaj
  • Kontratë 2-vjeçare  pune me të drejtë rinovimi
  • Biletë vajtje-ardhje e mbluluar
  • Specializime dhe trajnime të mbuluara nga punëdhënësi
  • Akomodim i mbuluar përgjatë gjithë kontratës së punës
  • Siguracione shëndetësore të mbuluara
  • Transport i mbuluar nga punëdhënësi
  • Referencë pune në përfundim të kontratës
  • Leje vjetore të paguara

  Si të aplikoni:

  • Për të aplikuar dërgoni nje CV tuajën në Anglisht me foto me subject “Mësuese Arti / Edukimi Fizik” në adresën e e-mailit: [email protected]


  Lokacion(et) e punes

  Kosovë

  Etiketat: portal pune
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 5529
  Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 5529
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 10570
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • >
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  5 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave