Mjekë dhe Psikolog Klinik – Oferta Pune
 • Poliklinika UNI
 • Pozita: Mjekë dhe Psikolog Klinik

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Poliklinika UNI shpalle konkurs për angazhim me orar te plote dhe gjysme orari, për specialistet e lemive te poshtë shënuara.
  • Psikolog Klinik
  • Psikiatër
  • Pediatër
  • Ortoped
  • Kardiolog
  • Endokrinolog

  Tjera

  • Kandidatet duhet te kenë kualifikimet e kërkuara specialistike sipas profesionit, dhe te kenë te drejte ushtrimin e veprimtarisë mjekësore ne Kosove.
  • Te gjithë te interesuarit le te dërgojnë një CV ne [email protected] deri me 24 korrik 2017.


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: portal pune
Share This

Share This

Share this post with your friends!

Share this

Share this post with your friends!